Waar wij voor staan
Wij kunnen uw hulp/stem gebruiken: Samen maken we graag het gilde toegankelijker, ook voor u! We laten graag de Hilvarenbeekse bevolking kennis maken met historie / traditie en cultuur uit onze eigen kern. Om deze projecten van de grond te krijgen kunnen wij uw stem goed gebruiken!

Hoe verloopt de actie ‘Hart voor uw Club’?
Rabobank Hart van Brabant stelt een bedrag van € 250.000 beschikbaar voor Hart voor uw Club. Dit bedrag verdelen de leden van de bank over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Leden kunnen stemmen uitbrengen op alle clubs die meedoen.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de Rabobank Hart van Brabant ontvangen op vrijdag 29 september 2017 per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 3 oktober tot en met dinsdag 17 oktober 2017 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Na de stemperiode, berekent de Rabobank (aan de hand van het aantal uitgebrachte stemmen) hoeveel een stem waard is. Het aantal stemmen dat ons gilde heeft ontvangen maal de waarde van één stem, krijgen wij uitgekeerd voor de realisatie van onze doelen.

Let op: alleen leden van Rabobank Hart van Brabant mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 augustus 2017 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/hartvanbrabant, onder ‘De voordelen van het lidmaatschap’.